Open boek

Meer informatie

"Wij zijn er in onze harten en geesten van overtuigd dat een nieuw begrip van onze ware universele relaties met elkander heldere vernieuwende oplossingen zal brengen voor de vaak verschrikkelijke, verwoestende problemen van menselijk bestaan die de mensheid sinds het begin der tijden achtervolgen."

De missie van een cursus in wonderen internationaal, een reis zonder afstand in de ruimte van een moment van werkelijkheid.

Een cursus in wonderen lanceert jou in de ervaring dat het universum jouw geest is, onbeperkt en niet door ruimte en tijd gebonden. Jij zult ontdekken dat de wereld die jij daarbuiten ziet inderdaad een ingebeelde projectie van jouw geest is en dat het letterlijk in stand wordt gehouden door jouw voortdurende observatie ervan.

Een cursus in wonderen nodigt jou uit op het enige avontuur dat jou de ervaring van vrijheid brengt, een allesomvattend bewustzijn dat voortkomt uit het ontsnappen aan de beperkingen van tijd en ruimte. Het is een handleiding voor jouw ontsnappen aan beperkingen en eenzaamheid, een onmiddelijk proces dat jou aan tijd voorbij de eeuwigheid in transporteert... Dit zal jou niet angstig en alleen achter laten. Wanneer jij de zachte leiding van de Heilige Geest voelt, en de vrede van God ervaart terwijl jij jouw ogen opent voor de werkelijkheid zul jij verrast zijn te ervaren dat alles slechts op jouw ontwaken heeft gewacht... Welkom thuis!

Een Cursus in Wonderen

Luister naar deze roep, wees waakzaam voor de liefde die jou omgeeft en luister aandachtig...

Bijeenkomsten

Dit betreft de wonderbaarlijke gebeurtenissen die plaatsvinden wanneer wij bijeenkomen...

Een speciale boodschap

Hij kan geen duizend antwoorden geven wanneer slechts één het enige antwoord is dat er is. Aanvaard dit antwoord...

De Master Teacher

De Master Teacher is, door de verlichting van geest en lichaam, een leraar van God door middel van een cursus in wonderen...

Publikaties

De paradox van tijd, een blik op het oneindige en ongrijpbare begrip van tijd...

Het gebruik van terminologie

Dit is geen cursus in theoretische filosofie, noch bekommert het zich met nauwkeurige terminologie in relatie tot herkomst...