Publikaties

Publicaties en bestelmogelijkheden

Voor de diverse uitgaven van een cursus in wonderen org

Een Cursus In Wonderen Org biedt een verscheidenheid aan materialen aan om jou bij te staan in het proces van verlichting en ontwaken tot de ervaring van een direct contact met de Universele Geest van God, die zoals jij zult ontdekken jouw eigen geest en werkelijkheid is. Jezus beschrijft dit proces van transformatie als een noodzakelijk gebeuren van purificatie waarin jij zult herkennen dat wonderen niet alleen natuurlijk, maar eveneens jouw recht zijn.

Deze materialen - in de vorm van audio's, DVD's, video's, en boekwerkjes - zullen een katalysator blijken te zijn terwijl jij, binnen jouw eigen identiteit in ruimte en tijd, de ervaring van verlichting ondergaat die de onvermijdelijke reden voor jou bestaan aan jou zal openbaren: Je te herinneren dat jij heel en volmaakt bent zoals God jou heeft geschapen.

Voor meer informatie over en bestelmogelijkheden van de aangeboden materialen van Een Cursus In Wonderen Org, neem contact op met het Communicatie Centrum van een cursus in wonderen, waar dagelijks Nederlandstalige medewerkers aanwezig zijn om iedere vraag die jij zou kunnen hebben te beantwoorden:

Wonderen Communicatie Centrum van Een Cursus In Wonderen Org
E-mail contact
Telefoon 15:00 - 24:00 uur 020-3690611

DVD's

Videos van de Master Teacher van een cursus in wonderen...

CD's

Audio van verschillende delen van een cursus in wonderen...

Boekwerkjes

De paradox van tijd, een blik op het oneindige en ongrijpbare begrip van tijd...